Om os

Virksomhedsfusion: Sa-Vi Industrirens A/S & GN Højtryk A/S fusionerede i 2016.

 

Sa-Vi Industrirens A/S blev etableret tilbage i 2005 af Jan Jensen der har beskæftige sig i denne branche i mere end 40 år. Denne erfaring sammenholdt med viden og knowhow, samt den nyeste højtryks-teknologi gør os til en af Danmarks førende virksomheder indenfor højtryksspuling.

 

GN Højtryk A/S er en udspringer af GN-entreprenørservice som blev stiftet i 2001 af Gunther Nobest. Med erfaring og hårdt arbejde er GN Højtryk A/S i dag Danmark førende virksomhed indenfor håndholdt betonspuling.
Virksomheden holder til i Dragør på Amager men opererer i hele landet.

 

Med fokus på at levere hele pakken til vores kunder, tilbyder vi udover højtryksspuling, slamsugning, tørstofsugning samt betonarbejde af forskellig karakter.

 

Ingen opgave er for stor eller for lille

KVALITET – EFFEKTIVITET – TILFREDSE KUNDER

Kvalitet

Hos Sa-Vi får alle opgaver topprioritet. Ingen opgaver er for store eller for små. Ingen opgave er løst før kundens forventninger er indfriet.

Effektivitet

Hos Sa-Vi bliver der ikke sparet på udstyret. Højtryksarbejde kræver det rigtige grej og vores anlæg er derfor udstyret og serviceret efter alle kunstens regler. Vi har en bred vifte af folk med ekspertice og sammensætter derfor lige netop det team du har brug for.

Kundetilfredshed

Hos Sa-Vi er dine forventninger vores mål. Vi har store forventninger til os selv og derfor er den eneste kunde vi ønsker – en tilfreds kunde.
Vi arbejder dag/nat alt efter jeres behov og ønsker. Sikkerhed Hos Sa-Vi stiller vi store krav til sikkerheden – det gælder både dine, vores og omgivelsernes. En sikker arbejdsplads er et must i vores branche.